donderdag 13 november 2014


We hebben vandaag erg lekker gegeten. Ik kan eigenlijk weinig meer zeggen over dit gerecht als dat je het gewoon moet maken :-) Let even op de marinade tijd, maar verder is het zo klaar. Echt een heerlijke smaak had de marinade. Wij aten er spruitjes en aardappelpuree bij. Een beetje Hollands dus, maar dat kwam omdat dit op moest. 
Het recept komt van deze site http://www.worldcook.net/

Het recept

Varkenshaas met koriander (Afelia)


600 GRAM VARKENSHAAS
1 THEELEPEL KORIANDERPOEDER
4 EETLEPELS OLIJFOLIE
2 EETLEPELS SOJA SAUS
1 TEENTJE KNOFLOOK, uitgeperst
1/2 THEELEPEL KANEEL
2 DECILITER ROSÉ
GREEN KORIANDER, fijngehakt




Meng de varkenshaas met 1 deciliter rosé, korianderpoeder, kaneel, knoflook, olijfolie en soja saus en marineer het hierin gedurende tenminste 8 uur. 
Neem het vlees uit de marinade en maak het droog. Bak het vlees een kwartier aan alle kanten, tot het mooi bruin is. 
Giet dan de marinade erbij en kook op een hoog vuur, al roerend, tot bijna alle vloeistof verdampt is. 
Garneer met groene koriander


Geen opmerkingen:

Een reactie posten