dinsdag 11 november 2014


Vandaag een snel klaar en simpel gerecht Het recept is voor 6 personen, maar wij aten het met zijn vieren op. Wellicht had er wat groente bij gekund. Het was vrij flauw van smaak. Ik zou er meer lente ui in doen of een gewone ui. Een teentje knoflook zal ook niet verkeerd smaken. De 100 ml citroensap is wel heel erg veel! Ik ben blij dat ik dat van tevoren  bedacht en het niet allemaal over het eten heb gedaan. Dan had ik het gelijk door kunnen schuiven in de GFT bak.
Het recept komt hier vandaan http://www.annabelle-aardappelen.nl/

Het recept

Aardappel met ei en lente ui


Bereid op een Cypriotische manier

Ingrediƫnten (6 personen)

1 kilo aardappelen;
6 eieren geklutst;
3 lente uitjes gesneden 2 cm;
100 ml citroensap;
Zout;
Peper.




Bereidingswijze

Schil de aardappelen en snijd ze in stukjes.
Bak ze in olijfolie tot ze zacht zijn;
Fruit in een pan de ui, voeg de aardappelen toe en roer de eieren er doorheen;
Zout en peper naar smaak toevoegen;

Besprenkel het gerecht met citroensap.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten