donderdag 16 oktober 2014




We hebben weer erg lekker gegeten en het was een erg simpel gerecht om te maken.
Het recept kwam van http://www.edsreceptensite.nl/
Wij hebben er wel 2 teentjes knoflook meer in gedaan, gewoon omdat we van knoflook houden.


Het recept:


Pytti panna

Ingredi├źnten voor 4 personen

4-5 aardappelen
400 g gerookt spek (kleine blokjes)
1 teentje knoflook
2 eitjes
Geraspte Parmezaanse kaas




Aardappelen schillen en deze in kleine blokjes snijden, hoe kleiner hoe fijner. Deze een 5 tal minuten bakken op een laag vuurtje in een weinig boter maar wel constant met een houten lepel omroeren. Na 5 minuten de gerookte spekblokjes toevoegen, evenals 1 geperst teentje knoflook. Af en toe nog eens roeren, laat dit alles nog  10 minuten bakken. Ondertussen in een ander pannetje de 2 eitjes bakken (Spiegeleitje).


Als afwerking: Strooi over het gerecht overdreven Parmezaan en daarboven de gebakken eitjes.


Wij aten er een salade van koude bietjes, geraspte appel en yofresh bij.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten