zaterdag 25 oktober 2014


Vandaag een lekker en simpel gerechtje. Het viel weer goed in de smaak bij iedereen.
Het recept kwam van www.allerhande.nl

Het recept:

Griekse wraps

Ingrediënten

400 g kipfilet
1 tl gemalen kaneel
2 el olijfolie
½ Citroen
150 g Griekse yoghurt (beker)
1 tl gemalen komijn (djinten)
8 tortillawraps (pak)
1 komkommer
½ Krop ijsbergsla


Bereidingswijze:


Snijd de kipfilet in dunne reepjes. Bestrooi de kip met de kaneel, peper en zout. Verhit de olie in een wok en roerbak de kip op hoog vuur in 5 min. gaar en bruin. Knijp de citroen erboven uit en laat het sap verdampen.
Meng de yoghurt met de komijn, peper en zout. Verwarm de tortilla's volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de komkommer in dunne plakjes en de ijsbergsla in dunne reepjes.

Verdeel komkommer over de wraps en schep de ijsbergsla en kip erop. Schep hierop wat Griekse yoghurt. Klap één zijkant over de vulling en rol ze stevig op.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten